Wat is een reading?

Tijdens een reading wordt Anna als het ware ‘overgenomen’ en treed ze op als een soort ‘tolk’ voor haar gidsen en de energieën die om ons heen hangen. Ieder mens heeft één of meerdere energieën bij zich. Dit kunnen overleden dierbaren zijn, maar ook gidsen. Tijdens een reading krijgen zij de kans om contact te leggen met Anna. Deze energieën kunnen boodschappen aan Anna doorgeven die op dat moment belangrijk zijn voor de persoon die een reading krijgt. De boodschappen die Anna ontvangt worden doorgegeven op een energetisch niveau, waarbij Anna als het ware één wordt met haar gidsen en energieën. Je zou het kunnen vergelijken met het overschakelen naar een andere radiozender, waarbij de energieën een radiozender zijn en Anna de muziek die via de radio uit de speaker komt. 

Contact met overledenen

Het verlies van een naaste gaat gepaard met verdriet en onbegrip en is vaak maar moeilijk te bevatten. We hebben altijd het gevoel dat onze dierbaren te vroeg gaan, zoals bij het overlijden van een kind. Wij mensen zien de dood als iets dat permanent is. Anna gelooft in de dood, maar dat van het lichaam. De energieën van onze overleden dierbaren sterven echter niet, maar blijven als een soort voetafdruk. Sommige energieén hebben nog een binding met iets. Dit soort energieën melden zich dan aan wanneer ze denken nodig te zijn. Voor normale mensen zijn deze energieën vaak niet voel- en tastbaar.

Magnetiseren

Heb je last van onverklaarbare pijn? Zoals rug, nek of schouderpijn? Of een zeurende hoofdpijn? Niet alle klachten zijn verklaarbaar door dokters. Zo zijn er mensen die tientallen onderzoeken hebben laten doen, maar geen verklaring kunnen vinden voor hun klachten. Anna kan je helpen door je te magnetiseren. Dit doet geen zeer. Een tinteling of een warmte over je heen komt.